ESPORTS

Marina Asensio i Joana Reid (CNS) brillen en el Torneig internacional BAM

Marina Asensio i Joana Reid després d'enfrontar-se en la final del torneig/CNS

Les jugadores infantils de bàsquet del Club Natació Sabadell, Marina Asensio i Joana Reid, van ser protagonistes destacades en el prestigiós torneig internacional BAM L’Alqueria que es va disputar a València. És un certamen que reuneix alguns dels millors equips d’Europa menors de 14 anys. Espanya hi va participar amb dos combinats.

Les dues representants sabadellenques van jugar en diferents equips i van brillar amb llum pròpia. Es van enfrontar a rivals de gran nivell com Finlàndia, Portugal, Polònia o Grècia. Els dos equips d’Espanya, anomenats Blanca i Vermella, van arribar a la final del torneig i, per tant, van ser rivals. El triomf va ser per l’Espanya Blanca liderada per Marina Asensio, però la Joana va quallar també un gran partit tant en atac com en defensa.

Una excel·lent experiència per les dues jugadores de la secció de bàsquet del Club que des de fa unes temporades aporta moltes representants a les diferents concentracions de la selecció espanyola. Cal recordar la recent actuació de Clara Gómez, que es va proclamar campiona del Torneig de l’Amistat disputat a Niça (França).

Comentaris
To Top