ESPORTS

De la Cruz es troba a quasi 2 minuts del líder de La Vuelta

De la Cruz espera millorar prestacions quan arribi la muntanya

La primera setmana de La Vuelta a Espanya està essent discreta pel ciclista sabadellenc David de la Cruz. Partia com a cap de files del seu equip, el poderós Team Sky, però de moment s’ha de conformar a no perdre massa temps respecte als primers classificats de la general, entre ells el seu company d’equip, el polonès Michal Kwiatkowsi. Aquest ha mantingut el mallot vermell des de la segona etapa fins a la cinquena d’aquest dimecres en què es va veure superat per un grup d’escapats que van acabar amb èxit l’aventura. Ara el nou líder és el francès Rudy Molard.

Queda encara molta Vuelta i, sobretot, molta muntanya. Les primeres posicions estan en un mocador i el mateix De la Cruz, divuitè de la general, es troba només a 1’54” del líder. En aquest inici de carrera s’ha mantingut a l’expectativa. Això sí, haurà de millorar les seves prestacions i convertir-se en un dels protagonistes a partir de la setmana que ve-les tres pròximes etapes són llanes i sense marge a les sorpreses-quan comencin les etapes més dures als ports d’Astúries, on el sabadellenc té un gran record. Allà va guanyar la seva primera etapa de la ronda espanyola (Alt del Naranco) i durant un dia va lluir el mallot vermell. Ara aspira a repetir experiència.

Comentaris
To Top