Diners

La filial del Banc Sabadell al Regne Unit relleva el director general

Paul Pester, CEO del TSB fins avui /CEDIDA

El Consell d’Administració de TSB Banking Group plc. (TSB), filial al Regne Unit del Banc Sabadell, ha anunciat avui que Paul Pester ha arribat a un acord per deixar el seu càrrec com a com a Chief Executive Officer (CEO).

Richard Meddings, actual president no executiu de TSB, assumirà temporalment les funcions de president executivo de TSB amb “efectes immediats”, subjecte a l’aprovació formal dels reguladors del Regne Unit.

Aquesta sortida es produeix després que des del passat mes d’abril, quan es va iniciar la migració tecnològica de la plataforma de TSB a la de Sabadell, comencessin a detectar-se nombrosos problemes tècnics que han afectat als seus clients. L’últim error es va produir aquest mateix dilluns. El passat juliol, el conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, va explicar que la migració tecnològica del banc britànic va costar 226 milions d’euros, tot i que només estaven previstos 22 milions. Guardiola va explicar també que els problemes derivats de la migració van provocar la sortida de 26.000 clients.

Aquest dilluns, TSB, a través del seu compte de Twitter, va llançar un tuit en el qual demanava disculpes als seus clients, indicant ser conscient dels problemes i que estava treballant a trobar una solució sobre aquest tema.

Fonts de l’entitat financera han confirmat que aquesta decisió no es tracta d’un acomiadament, sinó que ha estat presa de forma consensuada entre el consell de TSB, amb el suport de Banc Sabadell, i el mateix Paul Pester. Per a la cúpula directiva de l’entitat britànica era necessari iniciar una nova etapa.

Richard Meddings és president no executiu de TSB des de febrer de 2018, entitat on era conseller des de 2017. Meddings és un banquer que va fer la seva carrera professional a Standard Chartered, on va ser CFO entre 2006 i 2014.

Comentaris
To Top