Publicitat
Oci i cultura

Ramon Mirabet deixarà els escenaris poc després d’actuar a Sabadell

El cantant ha anunciat que deixarà els escenaris una temporada per acabar el seu tercer àlbum

Ramon Mirabet en una actuació aquest any / Foto: ACN
Publicitat

El cantant de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Mirabet, ha anunciat que deixarà els escenaris una temporada per acabar el seu tercer àlbum. Ho ha fet en un missatge a través de Facebook a quatre dies de la seva actuació de la Festa Major de Sabadell. Sabadell doncs, serà un dels últims concerts serà un dels últims espais on es podrà veure el cantant abans de començar aquest descans que començarà a partir del 5 d’octubre, després d’un concert al festival Petits Camaleons de Sant Cugat.

Tal com explica Mirabet en el seu missatge, es retira per acabar el seu àlbum i per recuperar sensacions perdudes en aquests últims mesos. Tot i que el cantant no posa una data de tornada, en el missatge assegura que només seran “pocs mesos”. Ramon Mirabet explica que ha passat uns mesos complicats i que “la barreja de moltes coses l’han fet tocar fons” impedint que pogués acabar de compondre i escriure les cançons del seu últim disc. A més, també explica que necessitava desfer-se d’aquest pes per “recuperar la llum que portem dins”.

En el missatge, Mirabet també ha volgut agrair el suport rebut per part del públic en els últims anys:

El 5 de octubre daré mi último concierto en el Auditorio de Sant Cugat del Vallés. No solo será el último de esta gira…

Posted by Ramon Mirabet on Tuesday, September 4, 2018

Mirabet va començar la seva carrera amb el seu primer àlbum “Happy Days” publicat el 2013, i el 2016 va treure el seu segon: “Home is where the heart is“.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top