Ciutat

Cherry & the Ladies, l’esperit del Rei del Rock

Un moment del concert de Cherry & the Ladies / VICTÒRIA ROVIRA

Davant l’església de Sant Feliu, ahir va baixar l’esperit del Rei. No, res de coloms: l’esperit del Rei del Rock, encarnat en la passió de la girl-band Cherry & the Ladies. “Teniu ganes de rock’n’roll?”, cridava la cap del grup, Lady Cherry, a un públic entregat al ritme dels anys 50. La resposta: un retronant “sí!” carregat de l’energia de Festa Major.

La plaça de Sant Roc (and Roll) ballava extasiada davant la proposta de les pin-ups. Com sortides de la cafeteria de Grease, Lady Cherry i les seves noies alternaren clàssics immortals –Rock around the clockGreat balls of fire, Johnny B. Goode– amb temes propis. De fet, ahir arrencaven la campanya de micromecenatge per al seu segon disc, que es titularà Un mojito y rock’n’roll.

Nens ballant el swing amb els seus pares, parelles recordant la seva joventut i avis rient amb les ocurrències de Lady Cherry a dalt de l’escenari. “No volem vendre la nostra ànima, volem ser lliures!”, exclamava la cantant, i des del cel, més enllà de les punxes de la catedral, el Rei del Rock se la mirava. I somreia.

Glamour Band: cap als 80

Un cop finalitzat el concert de Cherry & the Ladies -cap a la mitjanit de divendres-, la màquina del temps va avançar una mica. Dels 50 vam saltar als 80, i de la plaça de Sant Roc, al Passeig. Allà, sota l’envelat, la Glamour Band recuperava la música immortal d’aquesta època, davant un públic no menys entusiasmat.

Comentaris
To Top