Ciutat

Èxit als torneigs d’esquaix i tennis

Un dels partits disputats al CTS / LLUÍS FRANCO

En el marc de la Festa Major de la ciutat, Aquesta tarda s’ha jugat la final de la 15a edició de l’ Open d’ Esquaix que s’ha celebrat a les instal·lacions del Club Tennis Sabadell.

Un any més, el torneig ha comptat amb una bona inscripció i amb la presència de jugadors de diferents ciutats que han volgut estar presents. En la final, el jugador del Club Tennis Sabadell, Ignasi Herms, s’ha imposat per 3 a 2 a Dani Quian, jugador del Nick Sports de Barcelona.

En el quadre de consolació, Lluís Vilalta, del CTS, ha guanyat al seu company de Club, Jordi Caupena.

El repartiment de premis ha comtat amb la presència del Tinent d’ Alcalde de l’ Ajuntament de Sabadell, Sr. Juli Fernández i els vicepresident del Club tennis Sabadell, Lluís Duran i Josep Morral.

Omar Nicolás, el gran triomfador

El Cercle Sabadellès-1856 ha celebrat la 18ena edició del torneig de tennis de Festa Major amb una gran presència de jugadors. El gaunyador de la fase final ha estat Omar Nicolás después de guanera a Jordi Andreu. Del que fa a la fase de consolació, Carlos Marín s’ha desfet de Carles Rodríguez.

El repartiment de premis ha comtat amb la presencia de la Tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció de la ciutat i Participació de Sabadell, Sra. Marisol Martínez.

Comentaris
To Top