Oci i cultura

Lluís Coloma Trio: L’Estruch a ritme de Boogie Woogie

Lluís Coloma trio al patí de Ca l'Estruch / MARCEL FERNÀNDEZ

Més d’un centenar de sabadellenques i sabadellencs van gaudir de Lluís Coloma trio al patí de Ca l’Estruch. El grup que mescla el blues, el boogie woogie i altres gèneres com el rock, està format del pianista Lluís Coloma, el contrabaixista Manolo Germán, i el bateria Marc Ruiz. Aquesta combinació va arrencar a ballar a alguns assistents, i va tenir un públic atent durant l’hora i mitja que va durar l’actuació.

El trio va fer un repàs pels temes del seu últim treball gravat en estudio, Boogie wins again. Aquest disc que va sortir  l’any 2016, és una combinació entre temes propis del grup i versions d’altres artistes internacionals com Bob Dylan, entre d’altres.

Entre els assistents, un home deia que li semblava estar als “clubs de Nova Orleans”, i no és estrany, Colom toca el piano com si es tractés d’una extensió més del seu propi cos. El músic és un dels pianistes de blues més reconeguts de l’estat Espanyol i és capaç de jugar amb la velocitat i els ritmes, mentre es comunica amb el públic mirant-los, i fent-los cares. El mateix succeeix amb Germán al contrabaix  i amb Ruiz a la bateria. Els solos que es van marcar amb els instruments; van ser els moments que van obtenir més aplaudiments per part del públic.

Balls i interacció amb el públic

Algunes de les persones que van assistir al concert, es van atrebir a ballar al ritme del boogie woogie de Coloma. El trio fa participar al públic, i és capaç de mantenir-lo atent combinant els ritmes, baixant la velocitat o colant temes com la marxa imperial d’Star Wars o l’opening dels Simpsons.

El grup va saber contagiar l’alegria de la seva música entre els assistents, i el públic del patí de Ca l’Estruch va quedar amb un bon regustet, en una de les primeres actuacions que oferirà aquest espai al llarg de la festa major.

Comentaris
To Top