Ciutat

La Passejada Popular en Bicicleta bat rècord d'assistència

5.000 persones han participat d'una de les activitats més consolidades i més populars de la Festa Major

Els assistents a la Passejada en un dels trams / Óscar Espinosa

Unes 5.000 persones han participat aquest matí en la Passejada Popular en Bicicleta de la Festa Major, una xifra rècord segons ha explicat la regidora d’Esports, Marisol Martínez. La marxa s’ha iniciat a la ronda de Ponent i ha recorregut bona part del nord de Sabadell, fins tornar al punt de sortida.

Aquesta activitat és un dels clàssics de la Festa Major, i és una activitat esportiva no competitiva. Moltes famílies de la ciutat aprofiten la cita cada any, per passar un dia diferent i divertit, sobretot els més petits de la casa.

La Natàlia i el Gerard l’han fet amb els seus dos fills, el més gran portava la seva pròpia bicicleta, la més petita anava en una cadireta a la bicicleta del pare. "Hem suat molt, però és una molt bona activitat per fomentar l’ús de la bicicleta”, deia el Gerard. Per un altre dels participants, el Raúl, és una bona oportunitat “per gaudir d’un dia diferent i en família”, i afegia que ara tocava “esperar un any”, per fer-la de nou.

Fomentar l’esport i la sostenibilitat en família

“Ha sigut una marea de rodes”, explicava la regidora d’Esports. Amb aquesta activitat, l’Ajuntament busca fomentar l’esport d’una forma diferent. “És una activitat emblemàtica del que vol ser aquesta ciutat”, deia Martínez, i afegia que, “es tracta de fomentar l’esport com una pràctica en família, i la mobilitat sostenible des d’un entorn agradable”.

El recorregut ha sigut el mateix de l’any passat i és una de les activitats més consolidades de la Festa Major. Un exèrcit de voluntaris de la Creu Roja, Protecció Civil, i gent de l’organització ha participat al llarg del recorregut per fer-ho possible.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top