Ciutat

Dues noves línies de bus a Sabadell

La L15 mantindrà el recorregut que a l’estiu portava a La Bassa, i L11 Exprés connectarà Castellarnau i la Plaça Espanya

Un autobus de la línia L15 el passat mes de juny, fent el recorregut que ara mantindrà tot i haver acabat l'estiu / ÓSCAR ESPINOSA

Aquest dimecres 12 de setembre han entrat en funcionament a Sabadell dues noves línies d’autobús urbà. Són la L11 Exprés, entre Castellarnau i la Plaça Espanya i la L15, que aquest estiu ja ha servit per anar del Centre a la Bassa de Sant Oleguer, i que a partir d’ara funcionarà de dilluns a divendres (feiners) amb una freqüència de pas de 30 minuts entre les cinc de la tarda i dos quarts d’onze de la nit. És a dir, en horari d’extraescolars.

La L11 Exprés donarà servei als veïns de Castellarnau, Can Llong, Torreguitart i La Concòrdia. Aquest bus llançadora permetrà facilitar la mobilitat d’alumnes i treballadors de l’Institut de Castellarnau, els quals fins ara es veien obligats a fer servir el cotxe privat. A més, la darrera parada, donat que estarà situada a la Plaça Espanya, permetrà connexions amb els Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies. Aquesta actuació és fruit del treball conjunt entre Ajuntament i Generalitat, segons ha informat el consistori. Amb les línies L11, L7 i (ara) L11 Exprés, el temps d’espera es reduirà de 30 a 15 minuts.

Comentaris
To Top