ESPORTS

Derbi vallesà entre el Sabadell Nord i el Rubí

Sabadell Nord i CE Mercantil intentaran sumar la primera victòria de la temporada / VICTÒRIA ROVIRA

El Sabadell Nord rep aquest diumenge al municipal de Ca n’Oriac (11. 30 hores) la visita del Rubí, conjunt que compta amb l’exarlequinat Sergi Estrada a les seves files. Aquest encontre adquireix especial importància per als dos conjunts, ja que després de les dues primeres jornades encara no coneixen el camí de la victòria.

SABADELLENCA I SABADELL B

Els representants sabadellencs a la Segona Catalana arriben a la tercera jornada amb l’objectiu, uns de mantenir-se a la part alta –Sabadellenca- i els arlequinats per sumar la primera victòria de la temporada. Els homes de Betis reben la visita del penúltim classificat -Juan XXIII- aquest diumenge (11.30 hores), una bona oportunitat per sumar els tres punts. Per altra banda, els joves jugadors de Becerril visiten el Masnou  (12.00 hores), un conjunt que ha sumat una victòria i un empat en les dues jornades.

TERCERA CATALANA

Aquest cap de setmana es viuràn els primers dos derbis de la temporada entre els representants sabadellencs de la Tercera Catalana. La RomànicaCan Rull RT i el Tibidabo TR – Llano de Sabadell, aquest diumenge a les 12 hores, oferiran les primeres emocions fortes entre els equips de la ciutat. Els altres representants, Marina – Can Gambús – dissabte 18.30 hores- i Planadeu -diumenge 11.30 hores-, es veuran les cares amb el Sant Cugat a domicili i l’Hospitalense al municipal de Can Deu, respectivament.

LLIGA NACIONAL JUVENIL

El CE Mercantil visitarà un dels filials de la competició com és el Girona FC. Els joves jugadors de Dani Fernández intentaran aconseguir la primera victòria de la temporada aquest diumenge a partir de les 17 hores.

Comentaris
To Top