Publicitat
Ciutat

Noves escales mecàniques a l'estació Sabadell Plaça Major

Imatge de la sortida dels FGC al Passeig de la Plaça Major / CEDIDA

Les escales mecàniques de baixada al vestíbul de l'estació de FGC Sabadell Plaça Major s'acabaran d'instal·lar entre els dies 18, 19 i 20 de setembre, entre les 22 i les 5.30h.

Per dur a terme l'obra, en horari nocturn quan l'estació està tancada, "els operaris ocuparan part del Passeig i hi haurà afectació sonora en el moment de descarregar les escales, just abans d'entrar-les al recinte", expliquen des de l'Ajuntament.

"Les noves escales dotaran l’estació d’una important millora pel que fa a l’accessibilitat", assegura el consistori. S’acompleix així una petició que l’Ajuntament ha fet a FGC des del primer dia, tenint en compte que el projecte inicial contenia les escales de baixada, que no es van col·locar durant l’execució de l’obra per causa pressupostària.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top