Ciutat

Alteracions al servei de bus durant la setmana de la mobilitat

uN AUTOBÚS DE LA LÍNIA CASTELLARNAU-CAN PUIGGENER / LLUÍS FRANCO

A partir de la tarda de dimecres i fins diumenge, el servei d’autobús urbà de Sabadell es veurà afectat per activitats diverses relacionades amb la Setmana Europea de la Mobilitat. Concretament, es tracta d’alteracions a causa de talls al Passeig.

Aquest dijous el tall serà d’11 a 18.30 hores, i divendres, a partir de les 16 hores.

Mentre duri el tall en sentit sud hi haurà tres parades sense servei: Massagué, Manresa i Doctor Robert. Les parades més properes són les del carrer de Vilarrúbias i el carrer de la República. En sentit Can RoquetaPoblenou i les Termes, les parades sense servei són al passeig de Manresa, la plaça del Doctor Robert i el carrer de les Tres Creus. En sentit nord no hi haurà variació.

Comentaris
To Top