Ciutat

El programa municipal d’exercici per a gent gran arriba a Torre-romeu i el Poble Nou

Una persona estén un matalàs per fer exercici / (UNSPLASH)

El programa municipal d’Activitats Físiques per a adults i gent gran ha començat aquesta setmana, i per primera vegada s’estén al districte 7, als centres cívics de Torre-romeu i del Poble Nou. A l’oferta d’enguany en destaca un nou curs batejat com Esquena Sana: una proposta holística -expliquen des de l’Ajuntament- per reequilibrar el cos a partir del centre de la pelvis i de la columna vertebral, incidint en una postura correcta a través d’exercicis executats amb molta consciència corporal.

Les classes del programa ja han començat i acabaran el 15 de juny del 2019. Aquest curs, a més de l’Esquena Sana, s’ofereixen classes d’Aeròbic, Gimnàstica de Manteniment, Ioga, Tai-txi, Equilibra’t, Pilates, Tonificació, Sumba, Hipopressius, Tono-Pilates, Funcional Training i Aero-sumba.

El programa -segons dades municipals- ha omplert el 70% de les 1.000 places disponibles, tot i que la distribució és irregular: en determinats grups, la demanda supera l’oferta. A hores d’ara, però, encara queden places en alguns grups i el període d’inscripció continua obert a totes les oficines d’atenció ciutadana i al Despatx Lluch.

Comentaris
To Top