Publicitat
Diners

El CIESC demana a l’Ajuntament més agilitat en els permisos d’obres

El Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC) ha demanat avui a l’Ajuntament de Sabadell més agilitat en la tramitació dels permisos d’obres i de les llicències econòmiques per fomentar la implantació industrial a la ciutat. Segons el CIESC, a Sabadell la implantació industrial està sobre el 10%, un percentatge inferior a la mitjana de la comarca del Vallès Occidental que està al 15%.

El CIESC ha convidat a la seva Junta General Charo Rodriguez, cap d’activitats econòmiques de l’Ajuntament. L’objectiu d’aquesta trobada ha estat compartir els objectius de la Taula Tècnica de les Activitats Econòmiques que busca un espai de diàleg i col·laboració amb els operadors econòmics.

Publicitat
Comentaris
To Top