Publicitat
Ciutat

Aigües Sabadell assumeix el cost de l’aigua de deu entitats socials

La signatura del conveni a l'Aula de l'Aigua / cedida

Aigües Sabadell assumirà el cost de la factura de l’aigua durant un any de les deu principals entitats socials de la ciutat. Així s’ha acordat en un conveni de col·laboració signat avui dimecres, i les entitats beneficiàries són Actua Vallès, l’Associació Juvenil Esquitx, l’Associació Ningú sense Sostre, la Fundació Privada Atendis, Càritas, el Centre Sara, CIPO, Creu Roja Sabadell, la Fundació IDEA i La Fabri-K ONG. El departament d’Acció Social de l’Ajuntament va establir els criteris per seleccionar les entitats.

La signatura del conveni s’ha dut a terme en un acte a l’Aula de l’Aigua que va reunir representants de les deu ONG i Enric Blasco, president d’Aigües Sabadell, a més d’altres directius de la companyia. La trobada ha comptat també amb la participació del regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, així com de Jordi del Bas, economista especialitzat en programes de cooperació internacional, que ha centrat la seva intervenció en la importància de constatar el retorn social de les col·laboracions i convenis que s’estableixen.

Publicitat
Comentaris
To Top