Esports

El Sabadell RC vol consolidar-se

El Sabadell RC masculí intentarà disputar la Divisió d'Honor B / MARC MOLINÉ

Aquest pròxim cap de setmana es dóna el tret de sortida a la competició masculina de rugbi on, un any més, hi serà el Sabadell RC. Els nois de Fran González, que estarà per quarta temporada seguida al cap de l’equip masculí, debutaran el diumenge dia 30 setembre a la Divisió d’Honor Catalana. Els sabadellencs iniciaran el camí al camp de l’INEF Lleida, un dels candidats a acabar a la part alta de la classificació. A part de visitar la Terra Alta, els arlequinats també hauran de visitar el camp del Quebratahuesos de Barbastro (que s’ha incorporat aquest any a la competició) i el camp dels Gòtics barcelonins. Per contra, aquesta primera fase visitaran el municipal de La Roureda l’Osona RC, el Castelldefels i la fusió entre Garrotxa i Banyoles.

Els nois de Fran González disputaran la primera fase de la Divisió d’Honor Catalana, la primera categoria del rugbi català. En cas que a un cop finalitzada aquesta fase (mes de desembre) quedi entre els tres primers de grup, els vallesans disputaran la fase d’ascens a Divisió d’Honor B, la segona categoria a nivell nacional. En cas que no ho aconsegueixin, disputaran la Primera Divisió Catalana, la lliga on l’any passat van aconseguir classificar-se pels play-off i van perdre de manera ajustada contra el Granollers a les semifinals.

Publicitat

Per la seva banda, l’equip femení, tenia previst iniciar la campanya amb un equip propi, cosa que no ha sigut possible. Les noies de Cristina Sánchez, que han estat unides amb Santa Coloma les últimes dues temporades, ho estaran enguany amb el sènior femení del Begues RC. El propòsit de les noies és poder formar-se i competir, però mentrestant reforçar la base de l’equip per poder presentar un equip propi el més abans possible.

Les noies del Sabadell començaran la lliga al camp de l’Osona RC el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre. A part, també els tocarà visitar el camp del CEU de Barcelona. Les noies jugaran com a local els partits contra L’Hospitalet, Cornella i el Shamrock de Mallorca, que ha entrat aquest any a la competició i jugaran tots els seus partits com a visitant.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top