Publicitat
ESPORTS

Javier Barranco es juga el passaport a semifinals de l’Open BBVA

Avui divendres es disputen els quarts de final a les pistes del C.T. Sabadell/(CTS, cedida)

L’Open BBVA Internacional ‘Ciutat de Sabadell’ entra en la fase decisiva. El jugador del Club Tennis Sabadell,  Javier Barranco, es juga avui (14.30h) el passaport a les semifinals davant el xilè Gonzalo Lama, un jugador força potent que està recuperant posicions en el rànquing ATP després de patir una lesió. Fins ara ha guanyat amb facilitat els seus partits i serà un rival complicat per un Barranco que sembla rendir millor contra adversaris de nivell. El jugador del C.T. Sabadell ve de superar a Sorni Chavarria en vuitens en tres sets, 6-1, 2-6 i 6-2.

En la jornada d’avui es decidiran les altres tres places de semifinalistes i a partir de les 17.45 hores es jugarà la final de dobles que enfrontarà a la parella Marc Giner-Jaume Pla contra Àlvaro López-Sergio Martos. Cal recordar que les semifinals individuals del torneig es juguen dissabte a partir de les 10.30 hores i la gran final serà el diumenge a les 11.30 hores a la pista central del Club de Tennis Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top