Diners

Aigües Sabadell aposta per la millora contínua

La presentació de l'informe anual / LLUÍS FRANCO

Reforçar l’atenció telefònica, invertir més a la xarxa per reduir les avaries i potenciar els serveis digitals amb les xarxes socials i l’app per afavorir la comunicació. Aquestes són algunes de les mesures que Aigües Sabadell preveu per millorar l’atenció dels seus 101.527 clients. “És un treball de millora contínua”, va assegurar ahir el director general de la companyia, Joan Cristià, després de la presentació de l’Informe Anual de Desenvolupament Sostenible.

A la memòria, que s’ha elaboratseguint el criteri internacional del Global Reporting Initiative, s’inclou una enquesta en què es constata que el 83% dels clients d’Aigües Sabadell estan satisfets. Cristià va afirmar que està “content” amb aquesta nota. Tot i això, és conscient que encara tenen camí per recórrer. De fet, l’any passat es va reduir en 15 punts l’índex de satisfacció respecte al del 2016 , que va ser d’un 96%. Cristià va restar importància a aquestes “oscil·lacions” i va recordar que l’enquesta es fa amb les persones que han tingut avaries i altres incidències del servei. Per això, també s’ha prioritzat la proximitat amb nombroses reunions i trobades i associacions i fins i tot comunitat de veïns. En tot cas, una de les principals línies de millora és la reducció de les avaries, que l’any passat va arribar a les 484, de les qual el 87% van ser resoltes en menys de tres hores.

Així mateix, la companyia d’aigües ha fet una aposta per la transparència. “És un valor central perquè ens obliga a millorar”, va subratllar el director general. L’empresa publica totes les analítiques d’aigua agrupades per barris a la web i informa de totes les incidències al servei a Internet. Un altre dels objectius és el desenvolupament sostenible. En aquest punt, cal destacar l’aposta per l’aigua regenerada i que es destina per a usos no de boca (reg de parcs, neteja de vials, doble xarxa al polígon de Sant Pau de Riu Sec). Així mateix, s’ha convertit la seu social en un Ecodifici i s’està renovant el parc mòbil amb vehicles elèctrics.

26,6 milions el 2017

La xifra de negoci d’Aigües de Sabadell ha estat de 26,6 milions d’euros durant el 2017, un 2,7% més que l’any anterior. El resultat abans d’impostos ha estat 2,8 milions d’euros, i després d’impostos (Ebitda), 3,7 milions d’euros.

10 entitats socials

Aigües Sabadell assumirà el cost de la factura de l’aigua durant un any de les deu principals entitats socials de la ciutat. Així es va acordar en un conveni de col·laboració signat dimecres.

Els beneficiaris són Actua Vallès, l’Associació Juvenil Esquitx, l’Associació Ningú sense Sostre, la Fundació Privada Atendis, Càritas, el Centre Sara, CIPO, Creu Roja Sabadell, la Fundació IDEA i La Fabri-K ONG. El departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell va ser qui va establir els criteris per seleccionar les entitats.

Comentaris
To Top