El debut del CFS Flemisport Palau acaba amb derrota (0-3)

L'experiència de l'Esplugues va ser un factor clau/Victòria Rovira

El CFS Flemisport Palau-Nou Escorial va tenir un debut amarg en la màxima categoria del futbol sala femení estatal. Una AE Penya Esplugues més experimentada es va endur els tres punts del Pavelló del Nord, escenari on jugarà el conjunt vallesà aquesta temporada. De fet, l’equip té les seves arrels a Palau de Plegamans, però desavinences amb l’Ajuntament de la població veïna el va portar a Sabadell per disputar la fase d’ascens i s’hi ha quedat després d’un acord de fusió amb el club local A.P Nou Escorial.

Van començar bé les locals, amb intensitat i generant algunes ocasions, però a poc a poc l’Esplugues va guanyar terreny i en una jugada desafortunada, Carri va marcar en pròpia porta el 0-1. A la represa van reaccionar es vallesanes a la recerca de l’empat, però Pilar i Celia van sentenciar amb dos gols més. Malgrat el 0-3, les noies dirigides per Paco Arjona van lluitar fins al final.

FS Sabadell també cau (0-1)

A la Segona Nacional, el FS Sabadell Femení Clínica Dental Navarro, després de dos empats, buscava davant del Vallirana la primera victòria de la temporada. El partit no començava bé per les arlequinades, ja que una pèrdua a camp propi al cap de 3 minuts feia que el Vallirana marqués el primer i únic gol del matx. Les creualtenques es van refer d’aquest primer cop i van passar a dominar i a crear joc. Els últims 10 minuts van ser els millors del Sabadell amb moltíssimes ocasions de gol però el marcador no es va moure.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, el Vallirana sense voler jugar massa i intentant evitar a tota costa errors en la seva sortida de pilota. Quan faltaven 4 minuts l’equip de Marc Muñoz  es va posar amb portera-jugadora però tot i tenir un parell d’ocasions molt clares no va poder aconseguir l’empat.