Publicitat
Ciutat

El Pla d'Igualtat de Gènere inclou per primer cop el col·lectiu LGTBI

La regidora Míriam Ferràndiz durant la presentació del pla / D.S

El Pla d'Igualtat de Gènere i LGTBI, presentat avui pel departament de Drets Civils i Gènere, integra per primer cop dues perspectives: la igualtat de gènere i el respecte a la diversitat afectiva, sexual i de gènere. El document es pot consultar íntegrament en aquest enllaç.

Joan Berlanga, tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica ha destacat la seva "satisfacció del que s'està fent" i lamenta que a dia d'avui, aquests tipus de desigualtats "continuin invisibilitzades". El Pla analitza la situació i compromet a la resta de departaments, ja que es tracta d'una "tasca transversal amb una mirada interseccional", ha destacat Míriam Ferràndiz, regidora de Drets Civils i Gènere.

Publicitat

"Volem avançar cap a una igualtat de gènere real i efectiva sense discriminació LGTBI", considera Ferràndiz, pel que s'han impulsat vuit eixos estratègics entre els que destaquen el foment de l'apoderament de les dones i la qualitat de vida de les persones LGTBI, incorporar les perspectives de gènere en la vida ciutadana i la transmissió de valors i igualtat en els àmbits acadèmics. Així, s'han establert 28 objectius i 106 línies d'actuació que impliquen tot el consistori per fer de Sabadell "una ciutat feminista i compromesa amb la igualtat", ha conclòs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top