Diners

Banc Sabadell compra la plataforma de pagament ‘online’ PAYTPV

Innocells, el hub de negocis digitals de Banc Sabadell, ha adquirit PAYTPV, una startup espanyol a que ofereix una passarel·la de pagaments avançada per a optimitzar el procés de cobrament online i offline amb una experiència d’usuari totalment integrada.

L’empresa, que es va crear l’any 2016 i que està ubicada a Bilbao i Madrid, actua com a proveïdor de serveis de pagament online. PAYTPV pretén ajudar als negocis B2C (del negoci al consumidor) i B2B (del negoci al negoci) perquè incrementin les seves vendes i seguretat.

Per aconseguir-ho, l’empresa unifica tots els canals de cobramentonline, telefònic, sistema de reserves i físic- en un sol panell de control. Això simplifica el pagament multibanc i multidivisa. A més, ofereix pagaments Oneclick i permet el control antifrau.

El director executiu de PAYTPV, Javier García, ha destacat que aquesta operació “permetrà expenadir les recursos interns, millorar productes en terminis futurs i innovar des d’una perspectiva més àmplia, més internacional i, sobretot, amb la solidesa que demana el mercat”.

Per la seva banda, el director executiu d’Innocells, Julio Martínez, ha subratllat que la integració d’aquesta solució “reforarà el lideratge de Banc Sabadell en pagaments digitals”.

Comentaris
To Top