Ciutat

El CIESC i l’Ajuntament signen un conveni per afavorir l’inserció laboral dels més desfavorits

Blai Costa, president del Ciesc; el regidor d'Acció Social, Gabriel Fernández i el regidor de promoció econòmica, Eduard navarro / d.s

El CIESC ha acordat col·laborar amb l’Ajuntament de Sabadell per afavorir la inserció social i laboral dels col·lectius més desfavorits. Aquest acord s’ha fet efectiu amb la signatura d’un conveni de col·laboració que han presentat avui el president del CIESC, Blai Costa, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, i el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro. El projecte forma part del Pla Estratègic d’Acció Social (PEAS), i “és un pla estratègic a llarg termini, de 4 anys, i que és totalment factible, per protegir els col·lectius en risc i canviar la vida de les persones”, ha apuntat Fernàndez.

Així, el pla pretèn protegir i atendre especialment a les persones refugiades que arriben a la nostra ciutat, a famílies que viuen en habitatge d’emergència social, que actualment són 355, i famílies del projecte Merc@punt. “L’administració pública no pot atendre sola a totes les necessitats, pel que és indispensable la complicitats d’entitats privades com el CIESC”, ha argumentat el regidor d’Acció Social. En la mateixa línia Eduard Navarro ha destacat que “la col·laboració público-privada és fonamental per garantir l’èxit dels projectes”.

El President del CIESC, Blai Costa i Creus, ha defensat que “la contribució del CIESC és la d’obrir el canal entre les empreses i els sectors socials més desafavorits perquè com a representants del món empresarial de Sabadell i l’entorn ens preocupa el compromís social”. Ha apuntat també que “l’empresariat no és un agent extern, sinó que són agents actius de canvi”.

Comentaris
To Top