ESPORTS

Cara i creu pels equips del Sabadell Rugby Club

Les noies en el seu partit contra l'Osona Crancs-Manresa RC/Joan Carmona (cedida)

Els dos equips sèniors del Sabadell RC van viure sensacions oposades. El masculí aconseguia la primera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor Catalana davant els Crancs d’Osona (15-10) mentre el femení, en el seu debut a la Lliga Catalana després de la fusió amb el conjunt de Begues, va patir una duríssima derrota contra la fusió dels equips d’Osona Crancs i Manresa RC (88-3).

Els nois de Fran González van sentenciar en la primera part. Sabien que es trobarien un rival molt físic i van saber moure ràpid l’oval, la qual cosa va fer molt de mal a la defensa osonenca. Així, els sabadellencs es van escapar amb un 15-0 que seria decisiu perquè a la represa el conjunt local no va poder seguir amb la mateixa dinàmica i el joc es va parar sovint. A més, l’àrbitre va ensenyar targeta groga al jugador Adam Kerkour i això va deixar l’equip amb 14 jugadors durant 10 minuts que van aprofitar els visitants per escurçar diferències fins a l’ajustat 15-10 definitiu. El Sabadell RC va poder sumar els primers quatre punts de la temporada per afrontar amb moral la visita, aquest dissabte, a La Foixarda per enfrontar-se al líder Gòtics de Barcelona, únic equip que ha guanyat els dos partits disputats.

Les fèmines de Cristina Sànchez, tot i l’escandalós resultat en contra, mai van abaixar el cap lluitant fins al xiulet final. Ja només començar es va veure la diferència davant un gran rival. Les locals fan aconseguir un total de 10 marques a la primera part. A la segona, Marta Cascales va aconseguir evitar el zero al marcador en aquest amarg debut a la competició. El pròxim partit serà el dissabte dia 20, a La Roureda, davant el sènior de l’Hospitalet RC amb l’objectiu de millorar la imatge davant el seu públic.

Comentaris
To Top