Publicitat
Ciutat

Fuites d’aigua a Gràcia i Hostafrancs

La rambla d’Ibèria de Sabadell es troba aquest dimecres submergida per l’aigua, però no perquè hagi quedat inundada pels recents i intensos xàfecs; si no per una avaria en les canonades del barri de Gràcia. Al mateix temps, una fuita al carrer Moratín, uns metres més al nord, a Hostafrancs també ha deixat afectat el servei. En total, uns 300 clients d’Aigües de Sabadell (Grup Cassa) han patit restriccions d’aigua durant tot el dia.

El servei porta tallat des de primera hora d’aquest dimecres, quan la companyia ha tingut coneixement de l’avaria. Cap al migdia, l’empresa ha avisat els Bombers i la Policia Municipal. S’espera que l’avaria que afecta Hostafranchs estigui arreglada cap a les 19:35 d’aquest dimecres; mentre que la de Gràcia s’arreglarà cap a les 21:20, segons indica Cassa a la seva plana web.

Publicitat
Comentaris
To Top