ESPORTS

Gran participació en la Diada del Soci del Club Natació Sabadell

Els inflables han estat protagonistes entre els més menuts/CNS (cedida)

El temps ha acompanyat i la Diada del soci del Club Natació Sabadell ha estat un èxit absolut, amb una gran participació en les diverses activitats que oferia el programa en els dos centres de l'entitat. Al carrer de Montcada de la Gran Via s'han fet les més clàssiques, com la xocolatada popular, els jocs infantils amb els inflables (terrestres i a la piscina) de protagonistes i la tradicional melé de petanca. S'han afegit aquest any la Gimcana familiar o l'Escape Room amb equips d'entre 4 i 6 persones. Una altra novetat ha estat la Street Market, amb parades de moda i complements.

A Can Llong una de les activitats més atractives ha estat la possibilitat d'una sessió de Photocall amb les Copes d'Europa aconseguides per l'equip femení de waterpolo. Algunes jugadores de l'equip s'han volgut fer la foto juntament amb el president de l'entitat Claudi Martí. Tampoc ha faltat la tradicional demostració de natació artística (abans sincronitzada) a càrrec dels equips federats del Club Natació Sabadell. Moltes de les imatges de la Diada del soci s'han pogut veure a través de la xarxa Instagram gràcies al concurs de fotografia que ha tingut també una gran acceptació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top