Publicitat
Ciutat

Sabadell recicla un 32%, en línia amb la mitjana catalana

Sabadell recicla quatre punts més que la mitjana catalana

Un grup de contenidors / LLUÍS FRANCO

L’any 2017 l’índex de recollida selectiva neta de Sabadell va ser del 32,08%, lleugerament per sobre del 32% de la mitjana catalana. El Vallès Occidental, com l’any passat, es manté com la comarca que genera menys residus per càpita, 410,24 kg aquest 2017.

En comparació, altres ciutats equiparables amb Sabadell pel nombre d’habitants van reciclar menys l’any passat. Per exemple, l’Hospitalet va tenir un índex de recollida selectiva neta del 23,23%, Badalona del 26,47% i Terrassa un 28,73%. La capital catalana, Barcelona, té un índex de recollida selectiva neta del 29,8%.

La comarca del Maresme és la que recicla més, un 38,68%, i manté i millora el lideratge de l’any passat, que va ser del 33,3%. El Garraf és la comarca que recicla menys, un 25,4%, dos punts més que el 2016. A la regió metropolitana, l’índex se situa en el 28%, quatre punts per sota la mitjana catalana.

Pel que fa a municipis, Matadepera és el segon de Catalunya amb un índex de recollida selectiva més alt, un 74,6%. Lidera la classificació general Sant Esteve de Palautordera amb un 79,6% d’índex de reciclatge i tanca els tres primers llocs Argentona, amb un 69,58% .

Publicitat
Comentaris
To Top