Ciutat

Qwellness Sabadell organitza 12 hores de ‘cycling’ contra el càncer de mama

La presidenta de l'AECC, el regidor Vidal i responsables de Qwellness, a la sala de 'cycling' / LLUÍS FRANCO

Qwellness organitza per segon any un acte solidari per recaptar fons per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), dins la campanya contra el càncer de mama. El club esportiu aposta per organitzar l’activitat de ‘cycling’, ja que l’entitat esportiva és un referent en aquesta especialitat esportiva. Per això -segons que han explicat els organitzadors- a finals de l’any passat van renovar la seva sala de ‘cycling’. Per realitzar aquestes sessions de ‘cycling’ disposen de 100 bicicles IC7 de Life Fitness, que són qui els proporciona les bicicletes per l’esdeveniment. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 10 de novembre a la Pista Coberta d’Atletisme de Sant Oleguer.

Segons que ha explicat Mercè Ibáñez, responsable de l’organització, les sessions començaran a les 10 del matí, fins a les 11 de la nit. Cada sessió té una durada de 45 minuts. La primera sessió costarà 20 euros i les següents 5 euros. Uns diners que aniran a parar íntegrament a la lluita contra el càncer de mama. El preu de les 12 sessions és de 75 euros. Per reservar una bicicleta cal fer-ho a http://qwellness.es/12×100/.

S’ha previst un muntatge musical “molt potent” amb instructors que dirigiran les sessions. Aquests instructors -segons que ha explicat Tomás Quirós, gerent de l’entitat esportiva- provenen de diferents punts d’Espanya i Catalunya. En aquesta especialitat esportiva té una importància cabdal el muntatge musical i també l’acompanyament que fa l’instructor durant la sessió.

Mercè Ibáñez ha explicat que han reservat places hoteleres en 3 hotels de la ciutat i que un d’ells ja està al complet. Moltes de les persones que ja s’han inscrit vénen de fora de Sabadell, el que segons una de les responsables de l’esdeveniment “és una bona ocasió per conèixer Sabadell”.

Qwellness, ha explicat el gerent de l’empresa Tomás Quirós, col·labora amb altres ONG com la Creu Roja de Sabadell i l’Associació Infantil tots contra Histiocitosis. També posa a disposició de persones amb pocs recursos 40 beques per poder assistir a les seves instal·lacions.

A la presentació de l’acte hi ha estat present el regidor de Salut de l’Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal, que ha posat de relleu la importància d’aquestes iniciatives per part d’entitats privades de la ciutat, ja que ha subratllat que “les institucions públiques no tenen suficients recursos per destinar a investigacions mèdiques”. La presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Maite Otero ha explicat en detall com és distribueixen els diners recaptats, per ajudes al pacient, a través de voluntariat, per a la prevenció a través de campanyes contra el càncer i per investigació. El càncer de mama, afecta una dona cada 20 minuts, tant sí és per primer cop com a dones que ja han patit aquesta malaltia.

Comentaris
To Top