ESPORTS

El Mercantil goleja a l’At. Segre (4-0) i confirma la reacció

Aquest xut creuat de Joan Poch ha obert el marcador/P. Figueras

Golejada i un pas més cap a la permanència. El Mercantil va liquidar el seu partit contra el rocós At. Segre fent un autèntic recital d’efectivitat a la primera meitat. Després de mitja hora de notable igualtat i molt poques opcions de gol, un remat ras i creuat del lluitador Joan Poch ha significat l’1-0. A partir d’aquí tot ha anat rodat pel conjunt de Carlos López. El conjunt lleidatà s’ha quedat en inferioritat numèrica i en l’acció següent ha arribat el 2-0. L’autor ha estat Carlos Portero des del córner. Un gol olímpic en tota regle que ho ha deixat tot pràcticament sentenciat en el descans.

De totes maneres, en els primers minuts de la segona part s’ha refiat massa l’equip mercantilista permetent la reacció d’un At. Segre que ha fregat el 2-1 en un parell d’oportunitats. L’esbroncada del tècnic Carlos López ha fet efecte. Aiman ha desaprofitat un u contra u, però en el minut 74 ha estat murri forçant l’error del porter i la pilota, rebotada, ha acabat al fons de la xarxa. Ha posat la cirereta Albert Bernabeu amb un remat a boca de canó aprofitant la gran passada de Kuele. El Mercantil confirma així la seva línia ascendent i s’allunya de la zona perillosa de la taula de la Lliga Nacional juvenil.

Mercantil: Carles; Serbi Boira, Gerard, Iván, Jose Soto, Alex Sánchez, Aiman, Jona, Joan Poch, Carlos i Roberto (Marc Sánchez, Albert Bernabeu, Marc Ruano, Kuele).

Comentaris
To Top