Ciutat

Ciutadans vol multar als veïns sorollosos

El portaveu de Ciutadans, Adrián Hernández, ha proposat a l’equip de govern canvis en la normativa perquè els veïns sorollosos en horari nocturn puguin ser sancionats. El supòsit implicaria que no obrissin la porta a la policia quan els demana que cessin les molèsties, segons explicat el regidor.

La modificació de l’Ordenança Municipal Reguladora del Soroll i Vibracions implicaria “sancions de fins a 600 euros”, també aplicables en el cas que s’incompleixi el requeriment d’un agent de l’autoritat perquè s’aturi l’activitat que pertorba la convivència veïnal.

Adrián Hernández ha assenyalat que, en l’actualitat, l’ordenança municipal”no contempla cap mena de sanció pels qui generen sorolls molestos a la nit”, i ha recordat que aquestes situacions “afecten negativament a la salut i al descans dels veïns”.

Per això, el Grup Municipal de Cs presentarà una moció per debatre en el ple d’aquest mes, que a més sol·licita que tots dos supòsits -fer cas omís al requeriment policial de cessar els sorolls nocturns i no obrir la porta als agents- “es considerin faltes lleus i s’incloguin en una futura ordenança de Civisme”, ha indicat el portaveu.

Comentaris
To Top