Ciutat

Més control a semàfors i passos de vianants

cotxe policia, policia municipal
Un cotxe de la Policia Municipal / CEDIDA

Des d’avui mateix, el Servei Català de Trànsit coordina una campanya preventiva en zona urbana de protecció i control de vianants amb les policies locals de diversos municipis de Catalunya, entre els quals figura la Policia Municipal de Sabadell.

Segons ha exposat el Departament d’Interior, durant la campanya les policies locals posaran especial cura en combatre les infraccions i les conductes de risc dels conductors dels diferents tipus de vehicles que posin en perill la integritat dels vianants.

Alhora, es vetllarà per lluitar contra la indisciplina en el respecte als semàfors i els passos de vianants i es faran controls preventius dels creuaments incorrectes per part dels vianants. També s’incidirà en les conductes antireglamentàries que impliquin un comportament que entorpeixi indegudament la circulació i que originin perjudicis o molèsties innecessàries a les persones.

Alta sinistralitat

En el que portem de 2018, han mort 32 vianants a Catalunya: 20 persones als carrers de diferents municipis i unes altres 12 víctimes a les carreteres catalanes. En el mateix període de l’any passat, hi van morir 24 vianants: 21 víctimes a vies urbanes i 3 víctimes a vies interurbanes.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top