Ciutat

Denunciat per conduir triplicant la taxa d’alcohol permesa

Un tram del carrer de Fiveller / Google Maps

Aquesta passada nit la Polica Municipal ha denunciat un conductor per triplicar la taxa d’alcohol permesa per circular. A les 23:25h, la Policia va aturar el conductor d’un turisme al carrer de Fiveller, on va registrar 0,76 mg/l a l’alcoholímetre, quan el màxim permès és de 0,25 mg/l. Posteriorment a l’obertura de diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat vial, els agents de la policia van immobilitzar el vehicle.

D’altra banda, entrada la matinada, a les 03:25h, la Policia va obrir diligències judicials en aquest cas contra una conductora que va donar 0,61 mg/l en la prova d’alcoholèmia al carrer de Casp; també se li va immobilitzar el vehicle.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top