Diners

Un centenar d’empreses, a la 3a Trobada de la Cambra de Sabadell a Alemanya

Les entrevistes entre empresaris espanyols i compradors alemanys, austríacs i suïssos / CEDIDA

Un centenar d’empreses d’arreu d’Espanya es van reunir dijous passat a la 3a Trobada Empresarial de Subcontractació Industrial que va organitzar la Cambra de Comerç de Sabadell a Munic (Alemanya).

L’activitat, en el marc de la Borsa de Subcontractació Industrial, va comptar amb la col·laboració d’Acció a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Alemanya. L’objectiu era posar en contacte aquestes empreses subcontractistes espanyoles amb els 20 compradors d’Alemanya, Àustria i Suïssa.

D’aquesta manera, s’han dut a terme unes 200 entrevistes preconcertades. Les empreses compradores principalment pertanyen als sectors de l’automoció, fabricació de maquinària i equipaments mèdics. Segons la Cambra de Comerç de Sabadell, gràcies a aquesta trobada, s’espera que s’arribin a almenys 50 acords comercials.

La trobada ha servit per promocionar els serveis industrials de les 25 empreses subcontractistes. També s’ha treballat en la cerca i captació de compradors durant 10 mesos. Gràcies a aquesta feina, s’ha aconseguit impactar sobre unes 540 empreses alemanyes que han conegut els participants d’aquesta trobada. D’aquesta manera, s’han obtingut 30 demandes tècniques sobre les quals s’ha pogut preparar una oferta prèviament a les reunions que es van celebrar el dijous passat a Munic.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top