Vallès

La plataforma BusUp s’estén a sis municipis més

La plataforma de viatges a demanda BusUp ha ampliat la seva oferta de serveis a sis municipis més del Vallès Occidental. La prova pilot que es va dur a terme als polígons de Can Salvatella i Santiga de Barberà del Vallès ha propiciats que la iniciativa es sumi també a Rubí, Sant Cugat del Vallès, Polinyà, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans.

El projecte, que es va realitzar entre el mes de maig i el juliol va rebre 403 peticions de rutes i els treballadors van comprar 175 abonaments per desplaçar-se fins els seus llocs de feina. Des de la posada en marxa del servei es van iniciar 4 nous trajectes compartits entre Barcelona, Terrassa i Sabadell i els polígons industrials de Can Salvatella i Santiga.

En total unes 24 empreses s’han interessat en el projecte que ja s’està implantant en 20 nous polígons industrials.

Comentaris
To Top