Publicitat
Ciutat

Sol i Padrís s’omple d’ambient medieval per quart any

Una de les paradles de productes artesans d'aquesta fira /CEDIDA

A partir d’aquest divendres i fins diumenge 28 d’octubre el carrer Sol i Padrís acollirà una nova edició de la Fira Medieval amb exposicions, espectacles, activitats infantils i la presència d’una quarantena de parades d’artesana i mercader amb tota classe d’objectes i alimentació.

Es tracta del quart any que l’Associació de Comerciants de Sol i Padrís organitzen aquesta fira comercial. El president de l’Associació, Ramon Fernández diu que es tracta de dinamitar comercialment el barri però també  d’oferir una àmplia oferta lúdica i cultural, no només als veïns de la zona, també diu “a tothom de la resta de la ciutat i de fora que vulgui venir a passejar i gaudir de les moltes activitats que s’hi faran durant el cap de setmana”.

La fira estarà  ubicada en el  costat del Centre Cívic Sant Oleguer, de tal manera que no impedirà la continuïtat del trànsit per aquesta via urbana ja de per si molt transitada. La inauguració de la fira tindrà lloc divendres a les 21.30 amb la celebració d’una petita recepció i estarà fins diumenge a la nit.

Publicitat
Comentaris
To Top