Publicitat
Ciutat

Treva a l’Eix Macià

Una de les terrasses de l'Eix macià / victòria rovira

S’instaura la normalitat a les terrasses de l’Eix Macià. Com a mínim de moment. A la reunió mantinguda ahir entre el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero i la regidora de Comerç, Marisol Martínez amb el representant dels empresaris, Francisco Gonzàlez, consistori i restauradors van aconseguir apropar postures i es va arribar a un acord.

Martínez considera que el conflicte va radicar d’un “mal entès”. “Nosaltres no parlàvem de reduir taules, sinó dels metres de terrassa”, explicava Martínez al Diari de Sabadell. La qüestió fonamental de l’ordenança per l’Ajuntament és, que es “respectin” les zones de pas dels vianants, explicava. La llei d’accessibilitat, és “intocable” comentava el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, que assegura que no es prendran decisions finals sense escoltar abans la veu dels veïns.

El regidor d’Espai Públic ha fet una “valoració positiva continguda” i explica que “no hi havia gaire diferències d’interessos” entre les dues parts.

Així, la reducció de taules no serà tan dràstica. Guerrero i Martínez es van personar a la zona per comprovar que es respectaven els espais i el regidor ha reconegut que la reducció era “excessiva”, de manera que s’ampliarà el nombre de taules.

Els restauradors es mostren satisfets i consideren que “és un bon pas”. Continuaran reunint-se amb el consistori per concretar les mesures pertinents.

Publicitat
Comentaris
To Top