Ciutat

Una Festa de la Tardor passada per aigua

El contacontes de la Castanyera / Mireia Comas

La pluja i el fred han sigut mal aliats per les activitats a l’aire lliure d’aquest cap de setmana. Tot i això, l’Espai Natura Fundació BBVA 1859 de la Masia de Can Deu ha celebrat aquest diumenge la IV edició de la Festa de la Tardor, una activitat que s’ha consolidat en els últims anys amb xifres d’assistència properes a les 7000 persones, tot i que les condicions climàtiques d’avui l’han reduït a unes 400.

Estem contents perquè pensàvem que seria pitjor”, explicava el Marc, un dels gestors de la Masia de Can Deu. Aquest matí s’han cancel·lat algunes de les activitats a l’aire lliure que estaven previstes, però una part s’han adaptat a l’interior de la Masia com el Contacontes de la Castanyera, que ha sigut una de les activitats amb més assistència i que més han gaudit els més petits. També han pogut participar en un concurs de dibuix, o un taller de decoració de moniatos.

Publicitat

Un altre activitat que ha tingut molt èxit ha estat l’actuació del mag Enric Magoo, que ha omplert de màgia una de les sales de la Masia. Finalment, la degustació gastronòmica ha estat gratuïta i els assistents han gaudit d’un arròs amb bolets per llepar-se els dits. Degut a la pluja, el mercat de productes agrícoles ha funcionat a mig gas.

“El que volem oferir a les famílies amb aquesta fira és l’oportunitat de conèixer i apropar més el món rural”, explicava el Marc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top