Diners

El Banc Sabadell ven tres hospitals llogats del grup Quirón a un inversor espanyol per 200 milions d’euros

Les clíniques es troben a Barcelona, Bilbao i Sant Sebastià

Vista de l'Hospital Quirón de Barcelona, venut per Solvia, en una imatge d'arxiu / WIKIMEDIA

Solvia, empresa de serveis immobiliaris vinculada al Banc Sabadell, ha venut tres hospitals llogats pel grup Quirón –els de Barcelona, Bilbao i Sant Sebastià– a un inversor espanyol per prop de 200 milions d’euros, segons han explicat a l’ACN fonts del sector. En un comunicat, Solvia ha explicat que es tracta d’una de les operacions “més rellevants aquest any en el sector immobiliari”.

Amb 58.000 m2, l’edifici de l’Hospital Quirón Barcelona va ser construït el 2006 i reformat el 2017 i disposa d’un total de 187 llits. El Quirón Biscaia està situat a Erandio i té 110 llits, mentre que el de Sant Sebastià, amb 60 llits, forma part d’un antic palauet del 1936 que posteriorment es va convertir en un hospital.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top