Publicitat
Ciutat

Sabadell Sardanista celebra Tots Sants amb una doble ballada de sardanes

Sabadell Sardanista celebra la castanyada a la plaça Dr. Robert

La ballada amb la Cobla de Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

El dia de Tots Sants també és especial per la l'associació Sabadell Sardanista, que des de la 17h organitza una doble ballada de sardanes a la plaça del Doctor Robert. La jornada s'allargarà fins les 21h.

Primer és el torn de la Cobla de Sabadell i, cap a les 19h, pujarà a l'escenari la sabadellenca Cobla Contemporània. Pel president de Sabadell Sardanista, Francesc Manaut, i per tota l'associació, és una jornada especial perquè de dobles ballades en fan ben poques cada any: per l'Aplec de la Sardana, per Tots Sants i per Sant Esteve.

Publicitat

Manaut explica que l'acte d'aquest 1 de novembre "és per celebrar la castanyada, i fem una rifa per fer més festa". Quan van començar només feien una ballada, però ja fa anys que en fan dues per "realçar" la festa.

Entre el repertori escollit, la Cobla de Sabadell ha interpretat una peça del músic barceloní Ricard Viladesau, ja que enguany a cada acte Sabadell Sardanista celebra el centenari del seu naixement. A les 19h, amb la mitja part, es farà una rifa i es repartiran 25 kg de castanyes torrades entre els assistents.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top