Publicitat
Ciutat

Servei especial de bus urbà per anar al cementiri

La línia F4 farà el servei habitual de festius i es reforçarà des de la plaça del Vallès

Imatge d'arxiu del cementiri de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Com és habitual per Tots Sants, el cementiri serà un dels espais ciutadans més visitats aquests dies. Per aquest motiu s'ha posat en marxa el dispositiu per poder rebre els visitants.

Es recomana l’ús del transport públic per desplaçar-se al cementiri. És per això que aquest 1 de novembre s'ha habilitat un servei especial d’autobús urbà. La línia F4 farà el servei habitual de festius i es reforçarà des de la plaça del Vallès fins al cementiri. Entre les 8.25 h i les 14.15 h farà el recorregut en aquest tram cada 10 minuts i entre les 14.15 i les 18.25 h, cada quart d’hora.

Durant tot el dia també hi haurà més presència d’efectius policials, que vetllaran perquè les entrades i sortides de vehicles es facin de forma fluïda i sense incidències.

Aquest 1 de novembre, el cementiri estarà obert de 9 h a 18h. En diferents punts del cementiri hi haurà punts d'informació, on s'ubicaran diferents taules informatives de l'empresa concessionària Torra, S.A, una d'elles a l'accés des del Poblanou i una altra a la nova obertura del sector de Via Làctia.

Pel que fa als actes previstos, ja com va passar l'any passat, enguany se celebrarà una cerimònia laica, a les 12 del migdia, a la capella del Cementiri Vell. Després, es farà un concert a la plaça de les Illes, al Cementiri Nou.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top