ESPORTS

La Cursa del Club Natació aspira al miler de participants

La sortida de la prova sempre és molt espectacular/Ll. Franco

L’atletisme viu aquest diumenge una de les cites tradicionals del calendari. Es tracta de la Cursa del Club Natació Sabadell que arriba a la 28a edició en la seva prova estel·lar, els 10 quilòmetres. L’any passat es van incorporar els 5 quilòmetres i la gran novetat d’aquest diumenge és la Cursa infantil amb un recorregut de 750 metres per a nens i nenes de 5 a 11 anys.

El ritme d’inscripcions ha estat bo i en les últimes hores s’espera una empenta final que permeti apropar-se al miler de participants. Entre ells cal destacar dues persones cegues i una en cadira de rodes (degudament assistides) en un gest integrador de la cursa. Com és habitual, la sortida, a les 10 del matí, es produirà en la zona del Club Natació de la seva seu del carrer Montcada. Aquesta vegada una mica més avall del carrer Balmes. Està garantida l’espectacularitat del moment en el primer tram, sobretot en el pas per sota el pont de la Gran Via.

Carrers tallats

D’altra banda, cal subratllar que diversos carrers de la ciutat es veuran afectats per la celebració de la prova entre les 10 i 11.30 hores, quedant tallats al trànsit. Són aquests: Balmes, lateral Gran Via, Covadonga, Salut, Passeig Plaça Major, Passeig Manresa, Rambla, Latorre, Sant Pau, Gràcia, Les Valls, Via Massagué i Vilarúbies.

Comentaris
To Top