Ciutat

Tres instituts de Sabadell acullen tallers de "Cuina sense pares"

Un moment d'un taller de "Cuina sense pares" / CEDIDA

Durant el mes de novembre, tres instituts de Sabadell acolliran quatre dels tretze tallers de "Cuina sense pares" que organitza la Diputació de Barcelona aquest mes. Els tres centres són l'Institut Agustí Serra -que acollirà l'acte demà, dimarts 6 de novembre-, l'Institut la Serra -els dies 9 i 16 de novembre- i l'Institut Jonqueres -el dia 22 del mateix mes-.

Les sessions estan dirigides a que joves d'entre 14 i 18 anys puguin acostar-se al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme: dit d'una altra manera -segons expliquen des de la Diputació- "l'objectiu és animar els joves a posar-se el davantal". Els tallers de "Cuina sense pares" duren dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats senzills, saludables i econòmics.

Publicitat

Els tallers neixen del projecte web Cuina sense pares, un portal del departament de Salut Pública de la Diputació que busca fomentar una alimentació saludable entre els joves. Ho fa a travès de diverses propostes de menús setmanals de diferents plats per dinar i sopar, amb receptes que segueixen el mateix esperit que les dels tallers, i idees d'esmorzars i berenars.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top