Oci i cultura

"Visca la Revolució!" arriba a la Biblioteca Vapor Badia

Vista de l'exposició a la Biblioteca Central Xavier Amorós, a Reus, durant l'agost / CEDIDA

Què és una revolució? Pot ser un gran canvi social, però també un petit gest a millor... i tots dos aspectes són importants: aquest missatge es desprèn de l'exposició itinerant "Visca la Revolució!", que s'instal·la a partir d'avui a la Biblioteca Vapor Badia. Aquest monogràfic està organitzat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, i comprèn una sèrie de banderoles explicatives i un centenar de llibres protagonitzats per persones que decideixen revolucionar-se.

Els seus organitzadors expliquen que els visitants -que podran veure l'exposició des d'avui mateix fins al dilluns 26 de novembre- trobaran "revolucions minúscules i íntimes, però també algunes de majúscules i col·lectives". Els plafons didàctics busquen despertar aquest mateix esperit en els nens que passin per l'exposició, amb missatges com "un petit gest pot fer que un dia qualsevol sigui diferent" o "busquem revolucionaris que defensin els drets de les persones".

Publicitat

La mostra de la Vapor Badia anirà acompanyada del taller Avui és un bon dia per canviar el món! a càrrec d'Aida Sanjuan, on es proposaran una sèrie de petits-grans gestos per escampar llavors de felicitar i fer del món que ens envolta un món millor. El taller es podrà fer totes les tardes de dilluns a divendres, mentre duri l'exposició.

Sanjuan serà també l'encarregada de dur a terme visites guiades -acompanyades de narració de contes, jocs i una petita creació per als participants- per conèixer millor els llibres que formen l'exposició. Entre els títols escollits per formar part de "Visca la Revolució!" hi ha obres com La Ràbia, de Lolita Bosch; Duna, de Muriel Villanueva, o CRENSHAW. El gato invisible, de Katherine Applegate.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top