Diners

CaixaBank obre la segona oficina ‘Store’ a Sabadell

La nova 'Store' de CaixaBank a Sabadell / M.A.L.

La segona ‘Store’ de CaixaBank a la ciutat ha obert les seves portes aquest 6 de novembre. Es tracta del nou concepte de botiga de l’entitat financera, ubicada en dues plantes i part dels baixos de l’edifici Rambla One, a tocar de la plaça Dr. Robert.

L’oficina compta amb tres caixers automàtics a l’exterior, tres a l’interior i un ampli espai per atendre els clients, una de les principals novetats de les botigues ‘Store’. Pel que fa als clients particulars, l’obertura d’aquesta oficina suposa el trasllat de la que ja hi ha a Dr. Robert, però aquesta no tanca, sinó que es reorientarà per donar servei a les empreses. Aquesta nova oficina és la segona de l’entitat a Sabadell, que se suma a la que ja està ubicada a la part baixa de la Rambla.

Tal com va anunciar el D.S. el 4 de setembre explicant el trasllat i l’obertura de la nova oficina, les obres han durat un parell de mesos. D’aquesta manera, CaixaBank tindrà en total 25 oficines a la ciutat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top