Publicitat
Ciutat

La papereria Campoamor reparteix 160.984 euros

La papereria Campoamor, on s'ha repartit el premi de la bonoloto / CEDIDA

La sort ha passat pel barri de Campoamor per deixar un bon premi. 160.984 euros bruts s’embutxacarà un apostant que ha encertat cinc números i el complementari de la bonoloto.

El bitllet guanyador es va repartir dilluns a la papereria Campoamor i la notícia ha caigut com una alenada d’aire fresc al barri. “És il·lusionant saber que s’ha repartit aquí el premi”, apunta Carles Aguilera, propietari del negoci. “Nosaltres sobretot volíem que fos per una persona del barri”, celebra Flora Ortiz, també propietària. I així ha estat. A primera hora del matí el guanyador del premi, un client habitual, s’ha personat a la papereria per donar la noticia.

El barri ho celebra. Veïns de Campoamor, clients i algún curiós s’ha apropat al punt de venta per recavar informació. “Hala, ¿ha tocado aquí?”, exclama, divertida, una veïna. “Me n’alegro, de debò que sí. Li anirà molt bé aquesta empenta econòmica”, apunta un altre client, que coneix el guanyador.

La combinació

La combinació guanyadora ha estat: 6, 9, 16, 31, 35 i 46, complementari el 20 i reintegrament el 7. La recaptació total del sorteig ha estat de 2.119.687,50 euros. El client va optar per una combinació aleatòria que no va fer manualment, sinó que va deixar a voluntat del generador de la bonoloto. “Ens satisfà aquesta notícia, perquè la gent creu que la màquina és una estafa i selecciona combinacions que no toquen”, apunta Ortiz. “Això demostra que és un mite totalment fals”.

El beneficiari ha rebut un premi de segona categoria al tenir cinc encerts més el complementari. Si hagués encertat el ple, el premi hauria escalat fins els 500.000 euros. El premi de primera categoria ha quedat orfe, de manera que el sabadellenc s’ha convertit en l’únic encertant. Per la propera convocatòria, però, el bot ascendiria a 800.000 euros per l’encertant que esbrini els sis números més el complementari.

Publicitat
Comentaris
To Top