Oci i cultura

Manu Guix ampliarà a un segon concert després d’exhaurir entrades

El cantant Manu Guix farà un segon concert acústic a la CavaUrpí després d’exhaurir les entrades pel primer concert previst pel 23 de novembre. El nou espectacle, en format acústic, es farà el pròxim 15 de desembre a les 10 del vespre.

Guix oferirà un concert especial, en solitari, interpretant els seus temes en format acústic, és a dir, amb la sola presència de l’artista i el seu piano. Serà una oportunitat única per gaudir de la seva música i la seva talla artística en l’ambient íntim i proper de la CavaUrpí. Una cita ideal amb l’essència d’aquest cantant i compositor, ideal tant per als seus fans com pels que vulguin descobrir-lo. 

Les entrades estan ja a la venda a la web de UiU Promotors.

Comentaris
To Top