Diners

ExpoNadó aterra a la Fira per impulsar el sector

Els expositors van estar preparant ahir a la tarda els estands a la Fira Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

Més de 50.000 visitants i un impacte econòmic d’uns 3 milions d’euros. Aquestes són les xifres de l’ExpoNadó, la fira més important a Catalunya del sector del nadó, que des del 2015 s’havia celebrat a Vilanova i la Geltrú. La quarta edició d’aquest saló tindrà lloc a la Fira Sabadell aquest cap de setmana de les 10 h fins a les 20 h.

Es tracta d’una cita ineludible per a parelles que estiguin pensant a tenir fills, per a les embarassades i per a les famílies que tinguin infants entre 0 i 4 anys. Els visitants es trobaran amb 60 expositors, el 90% dels quals són del Vallès i el 60% són sabadellenques. “Movem l’economia de la ciutat”, defensa l’organitzadora de l’ExpoNadó, Mayra Adell, de Marketing Media Kids. De fet, va triar Sabadell per organitzar aquesta quarta edició després de veure Fira Sabadell. “És lluminosa i gran”, afirma Adell. A més, a la comarca neixen 8.000 nens a l’any. I a més, aquesta ciutat està només a 25 quilòmetres del 90% del target de visitants. En tot cas, Adell no s’atreveix a pronosticar l’èxit d’aquesta fira perquè “és la primera”, tot i que s’espera l’assistència de persones d’arreu de Catalunya.

Amb una superfície de 4.000 metres quadrats, els visitants podran tenir accés a les últimes tendències en mobiliari infantil, bressols, roba, cotxets, ecografies, i fisioterapeutes, entre d’altres.

Formar els pares

Malgrat ser un saló eminentment de promoció dels productes del sector del nadó, l’organitzadora defensa que el seu valor afegit és “la formació dels pares”. En aquest sentit, per l’auditori principal passaran ponents de reconegut nivell i prestigi com Armando Bastida, la bloguera María José Cayuela o l’escriptora Eva Bach. A més, també s’hi faran tallers per a embarassades i nadons. Així mateix, al saló es donarà a conèixer el projecte solidari de l’Hospital Parc Taulí anomenat Una onada de petits somriures.

ExpoNadó es va crear l’any 2016, després que Mayra Adell fos mare. Quan va anar a una fira dedicada al món del bebè va trobar que no s’ajustava a les seves necessitats. “Vaig pensar fer alguna cosa amb la qual em sentís realment còmoda i a gust, amb una part més àmplia de formació i informació”, assenyala l’organitzadora. El saló s’ha consolidat en tres edicions a Vilanova i la Geltrú.

Comentaris
To Top