Publicitat
Ciutat

Ciutadans proposa la creació d’escoles bressol gratuïtes

La conferència d'ahir,  Adrián Hernández, portaveu del grup municipal de Ciutadans a Sabadell i Sonia Sierra, diputada de C's al Parlament de Catalunya

El grup municipal de Ciutadans (C’s) proposa la creació de més escoles bressol gratuïtes a la ciutat en una conferència que va tenir lloc ahir amb la presència de la diputada de C’s al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra. El tema que va motivar la trobada era l’educació, un àmbit on la formació taronja assegura tenir “grans propostes”. Sierra va destacar la necessitat de crear més escoles bressol per garantir l’accés gratuït dels infants a l’educació en l’etapa dels 0 als 3 anys.

“L’educació de 0 a 3 anys ha de ser gratuïta perquè els menors que més necessiten aquesta educació –els de famílies mes desfavorides– són qui menys hi accedeixen”, va apuntar Sierra, ja que “afavoreix la conciliació i l’incorporació de la dona al mercat laboral”. També va destacar la proposició de llei que va presentar C’s perquè a l’ensenyament públic hi hagi tres llengues curriculars “com ja passa a les escoles privades i a algunes de les concertades”.

Una altra de les peticions que va llançar la diputada va ser la gratuïtat dels llibres de text i l’eliminació dels barracons, ja que ” Catalunya és la Comunitat Autònoma amb més barracons”. D’altra banda Adrián Hernández, portaveu del grup municipal de Ciutadans a Sabadell, va proposar la construcció de més escoles bressol, que assegura que serà una de les línies principals del programa electoral de C’s. “No s’ha fet cap política pública d’Escola Bressol a Sabadell i s’ha de revertir”, va apuntar.

Publicitat
Comentaris
To Top