Ciutat

Sabadell Lliure de Corrupció considera confirmada la "complicitat delictiva" entre Smatsa i PSC

Així ho sostenen després de les declaracions de la setmana passada

Fotografia: Lluís Franco

La Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció considera "confirmada la complicitat delictiva" entre Serveis de Medi Ambient SA, el PSC i el bustisme en relació a l'adjudicació del contracte de recollida de residus i neteja viària de Sabadell de 2012 després de les declaracions realitzades la setmana passada en seu judicial. En les citades declaracions la Plataforma n'és l'acusació popular.

"Les declaracions dels investigats que han estat citats aquests dies no han fet variar cap dels indicis de les responsabilitats que recauen sobre ells per haver participat en l’entramat que va garantir l’adjudicació irregular del Servei de Recollida de Residus i Neteja viària a l’empresa SMATSA", ha apuntat la Plataforma en un comunicat.

Publicitat

"Les contradiccions, les evasives i el creuament mutu d’acusacions, especialment entre els dos imputats Paco Bustos i Cristian Sánchez, no han fet més que confirmar la seva implicació", sentencien i acte seguit insisteixen en la possibilitat de portar com a testimoni al judici oral a la candidata del PSC i exregidora, Marta Farrés.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top