Ciutat

Nova exposició a l’Escola Illa dels projectes Type Directors Club de Nova York

A la mostra es poden veure dissenys tan de tipografía escrita com en pantallas/CEDIDA

L’Escola Illa acull per segona vegada una mostra dels millors projectes de disseny tipogràfic del 2017 premiats per l’Associació Internacional Type Directors Club de Nova York. Es tracta de la 64a edició d’aquests premis i conté cartells, embalatges, catàlegs, llibres, revistes, marques corporatives, gràfics web, i títols de films de televisió.

Els premis, que reben el nom de TDC, s’atorguen des de 1964 amb l’objectiu de vetllar per la divulgació i protecció de la paraula escrita expressada formalment a través de la tipografia i representada per mitjans impresos i també en pantalles.

Un jurat internacional fa una selecció dels treballs premiats en dues categories: una primera destinada a la tipografia que s’aplica a la comunicació i una segona corresponen al disseny de noves tipografies. Per aquesta edició 2017, es van rebre 1.800 treballs de 50 països i un jurat internacional en va fer la selecció dels 200 treballs premiats.

Els treballs que es poden veure a l’Escola Illa, fins al 30 de novembre, provenen dels Estats Units, Canadà, la Xina, Regne Unit, França, Alemanya, Japó, Polònia, Corea del Sud, Rússia, Espanya, Tailàndia, Taiwan i Vietnam.

Comentaris
To Top