ESPORTS

El Sabadell vol mantenir la seva fortalesa a la Creu Alta davant el Badalona

La baixa d'Óscar Rubio en el lateral dret provoca el principal dubte/Ll. Franco

Prova de foc. El gran repte arlequinat aquest diumenge (17h) serà confirmar la fortalesa a Creu Alta aconseguint la quarta victòria consecutiva. Davant, però, el Sabadell es trobarà un rival amb ofici a la categoria i que ha anat de menys a més. El Badalona arriba amb un notable 7 de 9 després de rebre un contundent 4-0 a Olot que el va esperonar.

A la banqueta s’asseu un home amb caràcter i força experiència a Segona B com Ramon Maria Calderé. El de Vila-rodona ha tornat al club on va començar de tècnic. Curiosament, amb ell es va produir l’única victòria arlequinada en les últimes 9 visites del club escapolat a la Creu Alta. Va ser un 2-0 (gols de Juanma Cruz) la temporada 2004/05. Des d’aleshores, 4 empats i 4 triomfs visitants, l’últim, el 0-2 de la temporada 16/17. Trencar aquest malefici també entraria de ple entre els objectius arlequinats.

Torna Migue
Toni Seligrat no vol sentir a parlar a llarg termini. “És evident que guanyar contra rivals del teu nivell és més significatiu, però de res serveix si després perds amb d’altres. Queda una barbaritat. Només podem pensar en aquest diumenge i el Badalona, un equip que ja ha demostrat la dificultat per superar-lo”. Després de 6 jornades sense conèixer la derrota, el tècnic arlequinat subratlla que “l’estat d’ànim va lligat als resultats i ara és molt bo. Seguim treballant per elevar el rendiment. Els últims partits hem estat magnífics defensivament, però encara ho podem fer millor”.

El gran dubte és qui substituirà al sancionat Óscar Rubio, un fix absolut en el lateral dret. “Posarem el jugador que millor s’adapti sabent que no en tenim cap d’específic en aquesta posició”. A la convocatòria han entrat 19 jugadors (només han quedat fora el citat Rubio i Williams) entre els quals es troba Migue González. El capità es va lesionar al genoll a la jornada 2 a Conca i en la seva tornada en els últims minuts contra el Teruel, va patir un trencament muscular. Aquesta setmana ha treballat amb normalitat i Seligrat va assegurar que “està en condicions”. Tot fa pensar que farà tàndem amb Nico a l’eix de la defensa i Aleix Coch es desplaçarà al lateral dret, posició que ja va ocupar algunes jornades la temporada anterior.

En el Badalona cal destacar la presència del veterà porter José Miguel Morales que amb 41 anys continua en plena forma. També és titular el central exarlequinat Estellés, ex del Peralada. El partit, que es podria jugar sota la pluja segons les previsions, serà dirigit pel col·legiat valencià Sergio Escriche Guzmán. Amb ell, el Sabadell no ha perdut cap partit: 2 triomfs i 2 empats.

Comentaris
To Top